Oslo Maraton - En fantastisk reise

Hei alle sammen!

Har nå valgt at jeg fremover skal begynne å blogge slik at dere kan følge min reise mot mine mål og drømmer.

Første innlegg her blir Oslo Maraton :D

 

Dagen startet med at jeg sto opp klokken 05:30 for å få i meg en god frokost som bestod av 2 brødskiver med ost og skinke og 1 banan.

Videre så dro jeg hjemmefra klokken 07:30 for å komme meg tidlig ned til byen.

Målet mitt for denne dagen var at jeg skulle løpe maraton på rett under 3:45, men det målet endret jeg ganske tidlig i løpet for idag var dagsformen helt rå.

Ankom Oslo sentrum klokken 08:00 og møtte på coachen min Thomas Stordalen - https://instagram.com/thostord klokken 08:20 ca og vi hadde en kort samtale om hvordan denne dagen skulle bli og han kom med gode ord til meg som jeg hadde fokus på i løypa hele veien :)

 

 Jeg hadde bestemt meg for å ligge bak 3:45:00 ballongen til det gjennstod 8km!

Men ved botanisk hage på første runden valgte jeg å stikke fra for jeg følte meg skikkelig i slaget og tok en rå sjanse :)

Dette valget er noe jeg ikke angrer på i det heletatt, for veien videre skulle bare bli en "LEK"

 

Passerte halvmaraton på 1:49:23 og følte meg i kjempe form, men jeg vet jo at smertene skulle komme, men ikke når dem skulle komme.

Ved akershus festning på 2 runden sto min gode venn og venninne Kent-Ove og Malene med mat,gels og cola til meg.

Jeg stoppet også opp på alle drikke/matstasjonene og fikk i meg banan,vann,sportsdrikk.

 Her får jeg i meg en loff med syltetøy som hjalp meg veldig di siste 13km som skulle bli en fantastisk reise :)

  

Jeg viste at botanisk hage på runde 2 skulle bli hard, jeg tok en råsjanse og valgte å ikke sette ned farten opp den bakken.

Etter 38km da skulle det bli tøft, da kom den bereyktede maraton veggen, men jeg har jobbet så hardt mentalt i mange mnd så dette skulle bli en kamp jeg skal vinne.

Med kun 4km igjen så klarte jeg å bite tenna sammen, selvom det ble noen skrik og tårer underveis.

Den siste km skulle bli noe av det værste og beste jeg har opplevd, alle som jublet og heiet i karl johan fikk meg til smile og le :D

 

Når jeg kom i mål og så på klokka trodde jeg ikke på det som sto der med engang og måtte dobbelsjekke, tiden var på 3:40:53 og med dette så slo jeg maraton tiden min med 45minutter fra Nordmarka skogsmaraton 20 juni i år :D

Første runden på 1:49:23 og andre runden på 1:51:30 det er helt sinnsykt rått og løpe sitt 2 maraton så jevnt :)

 

 

Jeg vil takke Oslo maraton for ett kjempe bra arrangement, jeg har tidligere løpt 10 for grete i 2013 og halvmaraton 2014 under Oslo maraton.

Jeg kommer tilbake neste år og da vet jeg at formen min er tusen ganger bedre og da skal jeg løpe sub 3:30 :)

 

Jeg har mange drømmer og mål men kan desverre ikke dele alle med dere, men enting som er sikkert jeg skal løpe Ultra løp i fremtiden, når det kommer jeg tilbake til.

 

Etter å presert så bra under Oslo maraton valgte jeg å ta meg en halvliter etter løpet, men fikk bare i meg halve ølen før den kom i retur :p

  

Tusen takk for all support og støtte under denne oppkjøringen til Oslo maraton :D

For dere som ønsker så kan dere gjerne følge meg på instagram under navnet twlindgren hvor jeg deler alt om kosthold og trening :)

#oslomaraton #løpeglede #blibest #mentaltrening #godfølelse #maraton #trening #runners #viljestyrke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om tlindgren

tlindgren

Fra sofaen til maratonløper. Veide 117kg på det meste i 2013, og valgte å gjøre en livsstilsendring i april 2013 :) Har nå gått ned 36kg med riktig fokus på mat,styrke og løpetrening. Innen 2018 så er målet og utdanne meg som personlig trener :)

hits