12 timer rundt og rundt på Bislett!Det at jeg skulle stille til start under bislett international indoor endurance festival hadde jeg aldri i planene før 1 uke før Oslo maraton. Da spurte jeg coachen min om hva han syntes om dette og han synes det var kult jeg hadde lyst til det og da meldte jeg meg på.

 Klokken 19:30 ankom jeg Bislett stadion og fant meg ett ledig bord hvor jeg rigget opp all mat og drikke jeg skulle få i meg iløpet av disse 12timene.

Klokken 20:30 hentet jeg startnummeret mitt og nervene begynte å komme sakte men sikkert. Det å skulle løpe i 12timer rundt og rundt på en bane som er litt over 500 meter er tøft og det ble tøff kamp mentalt etterhvert. Jeg hilste på endel men dem jeg snakket mest med før løpet, matpausene og underveis i løpet var dem som tok plass ved siden av meg. Vi motiverte hverandre opp underveis og desverre så falt dem av og ikke klarte målene sine, men dere kommer sterkere tilbake til neste år.

 Ved passering 43km kom den første smellen jeg hadde forberedt meg på, NÅ ER DET KAMP TENKTE JEG OG DENNE KAMPEN SKAL JEG VINNE. Den kampen varte i ca 7km med mye tårer og sipping men slik er det når du er sliten fysisk og psykisk men jeg vant tilslutt og holdt smertene ute til rundt 60km. Fra 60km og inn til 85km er det tøffeste jeg noen gang har opplevd, det var så vondt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg, hadde lyst til å grave meg ned i sandkassa som var inne på siden av banen, men det var ikke aktuelt så i mål skulle jeg om jeg så skulle krabbe.

 Mot slutten ble det mye gåing for jeg hadde gitt opp målet mitt om 100km, men så sa Rogerio (som var der under hele løpet) til meg at jeg hadde snitt fart til å klare 92km og da våknet jeg til livet igjen og begynte å løpe og da løp jeg hele veien inn, hadde noen små pauser for å få i meg næring, men når jeg skulle drikke tok jeg drikkeflaska og løp med den 1-2 runder før jeg la den fra meg for jeg kunne ikke stoppe å drikke.

 Hadde ikke denne massasje tingen hvert til stedet hadde jeg ikke klart å fullføre 12timer.

 


Viktig med mat og drikke når du skal løpe langt, men du glemmer faktisk å spise noen ganger og det skjedde med meg flere ganger men det gikk heldigvis bra.


Dette bilde er fra en av di siste rundene mener jeg og her sliter jeg mentalt og har veldig tunge bein men klarte å holde tempo opp noen runder innimellom.

 

Å løpe inne på bislett rundt og rundt er noe jeg tenkte rett etter målgang ALDRI IGJEN ALDRI! Men så kom jeg på at jeg skal løpe der i februar under Bislett 50k. At jeg nå har debutert som ultraløper er bare helt syyyykt, jeg sa etter 10 for grete i 2013 at jeg aldri skulle løpe lenger enn 10km eller kanskje halvmaraton men hva har skjedd? Jo etter at jeg begynte samarbeidet med min gode kompis og coach Thomas Stordalen har jeg løpt 2stk maraton og 1 ultraløp pluss 1 halvmaraton og par 10kilometere. Uten Thomas som coach hadde jeg aldri kommet inn på tanken engang at jeg skulle bli en ultraløper, men jeg elsker jo å løpe langt så det å være ultra løper er noe som passer meg veldig bra da.

 

Alt i alt Bislett 12timer 91km, tøft mentalt men har du viljestyrke, tålmodighet og du er sterk mentalt så klarer du det du bestemmer deg for.

 

#løpeglede #ultraløp #12timer #blibest #mentaltrening #viljestyrke #tålmodighet #trening #treningsglede

Én kommentar

23.11.2015 kl.18:02

Så kult og lese 😄Flink du er

Skriv en ny kommentar

Om tlindgren

tlindgren

Fra sofaen til maratonløper. Veide 117kg på det meste i 2013, og valgte å gjøre en livsstilsendring i april 2013 :) Har nå gått ned 36kg med riktig fokus på mat,styrke og løpetrening. Innen 2018 så er målet og utdanne meg som personlig trener :)

hits